Üniversitemize Teşekkür Belgesi ve Sertifika

Üniversitemiz, Türkiye Kick Boks Federasyonu ve Türkiye Atletizm Federasyonundan (TAF) teşekkür belgesi aldı.

Üniversitemiz, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 12-17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasına katılımı ve sporun gelişmesine yönelik yapmış olduğu katkılar dolayısıyla teşekkür belgesi aldı.

Ayrıca, 7-9 Aralık 2018 tarihinde Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanlığınca organize edilen “IAAF Çocuk Atletizmi” projesi kapsamında “Eğlenceli Atletizm”  etkinliğine katılım sağlayan ve başarı elde eden üniversitemize ve öğrencilerimize, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından sertifika verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, sportif alandaki başarıların, üniversitemizin tanıtımında etkili bir unsur olduğunu belirterek, üniversitemizin sportif alanda gelişmesine katkı sağlayan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. Serkan İbiş’e ve sporcularımıza teşekkür etti.