Üniversitemize TÜBİTAK 1001 “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı” Proje Desteği

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülen 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında açılan Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmalarına Yönelik “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı”na sunulan projelerin değerlendirme süreci tamamlandı. Açıklanan sonuçlara göre öğretim üyemiz Doç. Dr. Aslı Bozdağ'ın yürütücü olduğu proje de destek almaya hak kazanan başvurular arasında yer aldı.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslı Bozdağ’ın yürütücü olduğu "Kentsel Dönüşümde Katılımcı Yaklaşımla CBS Tabanlı Sezgisel Bir Karar Destek Sisteminin Geliştirilmesi" başlıklı proje, TÜBİTAK 1001 “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı” kapsamında 450 proje arasından destek almaya hak kazanan 90 proje arasına girdi.

Rektörümüzden Öğretim Üyemize Tebrik
Konuyla ilgili açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, TÜBİTAK 1001 “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı” kapsamında yürütücüsü olduğu projeyle destek almaya hak kazanan öğretim üyemiz Doç. Dr. Aslı Bozdağ’ı tebrik ederek başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu. TÜBİTAK ARDEB’in 1001 programı kapsamında Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen yaptığı özel çağrıda destek almaya hak kazanmanın çok kıymetli olduğunu ifade eden Rektörümüz, aynı zamanda 450 başvuru arasında kabul edilen 90 proje arasında yer almanın da ayrı bir mutluluk olduğunu belirtti.