APT6133 / FISH CHEMISTRY AND QUALITY

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15              
2               
3               
4 4             
5  4            
6               
7               
8               
9    5          
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

APT6133 / FISH CHEMISTRY AND QUALITY
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Su ürünlerinin kimyasal yapısı ve bileşenleri bilinir
2Su ürünlerinde ölüm sonrası meydana gelen değişimler bilinir
3Kalitenin tanımı ve su ürünlerinin kalitesine etki eden faktörler hakkında bilgi sahibi olunur