APT6133 / FISH CHEMISTRY AND QUALITY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Su Ürünleri Besin Bileşimi [2] – s. 18-28, [3] – s. 4-16
2Mineraller[3] – s. 16-29
3Vitaminler[3] – s. 29-39
4Proteinler ve Lipitler [3] – s. 39-48
5Ölüm Sonrası Meydana Gelen Biyokimyasal Değişimler [2] – s. 54-71
6Rigor Mortis ve Rigor Mortisi Etkileyen Faktörler [2] – s. 54-57
7Rigor Mortisin Balık Kalitesine Etkileri [2] – s. 57-58
8Ara Sınav  
9Su Ürünlerinde Kalite Değişimleri [2] – s. 52-54
10Kalitenin Tanımı ve Kalite Parametreleri [1] – s. 22-30
11Kaliteye Etki eden Faktörler [1] – s. 33-44
12Ölüm Sonrası Balık Kalitesinde Meydana Gelen Değişimler [1] – s. 48-64
13Balıklarda Kalitenin Korunmasında Kullanılan Yöntemler [1] – s. 65-74
14Final Sınavı