APT7104 / BROILER SLAUGHTER AND CARCASS QUALITY

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15555           
23435           
35455           
44545           
54555           
64555           
74545           
85455           
95545           
104554           
115555           
124555           
135555           
144545           
155454           
165444           
175555           
185555           
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

APT7104 / BROILER SLAUGHTER AND CARCASS QUALITY
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Piliç etinin fiziksel, kimyasal özellikleri konusunda bilgi sahibi olur.
2Etlik piliçlerde büyüme ve verim ile ilgili performans ölçütlerini bilir
3Kesim öncesi uygulanan(yakalama, taşıma, asma, bayıltma), kesim ve kesim sonrası yapılan işlemler(tüy yolma, iç çıkarma) hakkında bilgi sahibi olur.
4Karkas kalitesini etkileyen kusurları ve nedenlerini öğrenir