1 | Sürdürülebilir kanatlı yetiştiriciliğinde güncel bilgi ve problemlerin izlenmesi | [1] s 1-36 |
2 | Türkiye ve dünyada beyaz et sektörünün incelenmesi, karşılaştırılması | [4] s 1-28 |
3 | Kanatlı biyolojisi, sınıflandırılması ve ticareti tanımlanması | [5] s 1-18 |
4 | Kanatlılarda kas metabolizması ve et kalitesi, kas tipleri ve et kalitesi | [6] s 82-86; [7] s 219-229 |
5 | Kanatlı ürünlerinin kalite özellikleri | [1] s 150; [5] s 451-465 |
6 | Kesimhane inşattı ve gerekli ekipmanlar | [5] s 59-78 |
7 | Kesim ekipmanları ve işlemler | [5] s 79- 100 |
8 | Kesim öncesi uygulanan işlemler (yakalama, taşıma, asma, bayıltma) ve bunların karkas kalitesine etkisi | [1] s 281; [5] s 45-67 |
9 | Kesim aşaması ve kesim sonrası yapılan işlemler(tüy yolma, iç çıkarma, parçalara bölme) ve bu işlemlerin karkas kalitesine etkisi | [1] s 282-289 |
10 | Kanatlı karkas değerlendirme ve kesim | [5] s 101-106; [3] s 1-52 |
11 | Helal perspektifinden gıda üretimi | [5] s 183-215 |
12 | Kanatlı etinin kimyasal kompozisyonu ve besin madde içeriği | [5] s 467-489 |
13 | Sanitasyon ve güvenlik | [5] s 631-772 |
14 | Preservation: Refrigeration and Freezing | [5] s 217-418 |