APT7119 / SPOILAGE ANALYSES IN SEAFOOD

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1            
2              
3               
4               
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

APT7119 / SPOILAGE ANALYSES IN SEAFOOD
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Su ürünlerinde mikrobiyal bozulmanın belirlenmesinde kullanılan yöntemler hakkında bilgi sağlanır
2Su ürünlerinde kimyasal bozulmanın belirlenmesinde kullanılan yöntemler hakkında bilgi sağlanır
3Su ürünlerinde fiziksel ve duyusal bozulmanın belirlenmesinde kullanılan yöntemler hakkında bilgi sağlanır