APT7119 / SPOILAGE ANALYSES IN SEAFOOD

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Su ürünlerinde besin madde bileşenleri ve analiz yöntemleri[1] – s. 1-21
2Su ürünlerinde toplam protein analizi[1] – s. 70-80
3Su ürünlerinde toplam yağ analizi[1] – s. 80-81
4Su ürünlerinde nem ve kül analizi[1] – s. 1-8
5Su ürünlerinde toplam uçucu bazik azot analizi[2] – s. 76-79
6Su ürünlerinde trimetilamin analizi[2] – s. 64-66
7Su ürünlerinde serbest yağ asitleri analizi[2] – s. 188-189
8Su ürünlerinde lipit oksidasyonu analizleri (TBA, Peroksit, Para-anisidin)[2] – s. 330-332
9Su ürünlerinde yağ asitleri analizi[2] – s. 334-338
10Su ürünlerinde pH ölçümü ve duyusal değerlendirme[1] – s. 24-29
11Su ürünlerinde biyojen amin analizi[2] – s. 66-68
12Su ürünlerinde mikrobiyolojik analiz yöntemleri[1] – s. 443-510
13Su ürünlerinde toplam maya küf belirlenmesi[1] – s. 510-513
14Su ürünlerinde toplam koliform bakteri belirlenmesi[1] – s. 513-515