1 | Su ürünlerinde besin madde bileşenleri ve analiz yöntemleri | [1] – s. 1-21 |
2 | Su ürünlerinde toplam protein analizi | [1] – s. 70-80 |
3 | Su ürünlerinde toplam yağ analizi | [1] – s. 80-81 |
4 | Su ürünlerinde nem ve kül analizi | [1] – s. 1-8 |
5 | Su ürünlerinde toplam uçucu bazik azot analizi | [2] – s. 76-79 |
6 | Su ürünlerinde trimetilamin analizi | [2] – s. 64-66 |
7 | Su ürünlerinde serbest yağ asitleri analizi | [2] – s. 188-189 |
8 | Su ürünlerinde lipit oksidasyonu analizleri (TBA, Peroksit, Para-anisidin) | [2] – s. 330-332 |
9 | Su ürünlerinde yağ asitleri analizi | [2] – s. 334-338 |
10 | Su ürünlerinde pH ölçümü ve duyusal değerlendirme | [1] – s. 24-29 |
11 | Su ürünlerinde biyojen amin analizi | [2] – s. 66-68 |
12 | Su ürünlerinde mikrobiyolojik analiz yöntemleri | [1] – s. 443-510 |
13 | Su ürünlerinde toplam maya küf belirlenmesi | [1] – s. 510-513 |
14 | Su ürünlerinde toplam koliform bakteri belirlenmesi | [1] – s. 513-515 |