ASC1004 / PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1           
2           
3           
4             
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

ASC1004 / PİŞİRME YÖNTEMLERİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Temel Dünya Mutfakları ve Pişirme Teknikleri Hakkında Bilgi Sahibi Olunur.
2Gıda üretimi konusunda gerekli adımları bilip uygulayabilir.
3Yiyecek içecek işletmelerinde çalışırken uyulması gereken gıda güvenliği konularında bilgi sahibi olur
4İnsan faaliyetlerinin doğal dengeyi nasıl etkilediği konusunda çıkarımda bulunur.