ASC1005 / YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Mutfak ve Servis personelinin görevleri ve sorumluluklarını öğrenme
2Yiyecek içecek servisinde kullanılan malzeme ve ekipmanları öğrenme ve kullanma
3Konuk karşılama ve ağırlama yöntemlerini öğrenme ve uygulama
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Sosyal Bilimler