ASC1008 / MENÜ PLANLAMA

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Menü tanımı, özellikleri, literatür bilgisi BULDUK S., Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
2Standart yemek reçetesi, Ürün Maliyeti hesaplama yöntemleri, özellikleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği, Doç. Dr. Alptekin SÖKMEN
3Standart yemek reçetesi ve Ürün Maliyeti Çıkartma örnek uygulamaları Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği, Doç. Dr. Alptekin SÖKMEN
4Menü kartı özellikleri ve örnek menü kartı uygulamasıYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği, Doç. Dr. Alptekin SÖKMEN
5Servis şekillerine göre menü türleri ve özellikleriYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği, Doç. Dr. Alptekin SÖKMEN
6Table d hote menü planlamaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği, Doç. Dr. Alptekin SÖKMEN
7A la carte menü planlamaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği, Doç. Dr. Alptekin SÖKMEN
8Menü Planlama uygulamaları ve menü tasarımı sürdürülebilirliğiYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği, Doç. Dr. Alptekin SÖKMEN
9Büfe menü planlamaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği, Doç. Dr. Alptekin SÖKMEN
10Ziyafet menüleriYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği, Doç. Dr. Alptekin SÖKMEN
11Kalp damar hastaları için menü Sindirim sistemi hastalıkları için menü Beslenme ihtiyaçlarına göre menü türleri ve özellikleriBULDUK S., Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
12Sporcu menüsü, çocuk ve genç menüsü, Yaşlılar için menü, vejetaryen menüsüBULDUK S., Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
13Menü fiyatlandırma BULDUK S., Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
14Bazı hastalıklara uygun menülerBULDUK S., Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama