ASC1012 / GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1             
2            
3             
4            
5            
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

ASC1012 / GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Öğrenciler belli bir gıda ürününün işlenmesi için gereken teknoloji konusunda bilgi kazanacaklardır.
2Gıdaların bozulma mekanizmalarını anlayacaklar ve bunu engellemenin ya da yavaşlatmanın yolları konusunda bilgi sahibi olacaklardır.
3Gıda muhafaza metotlarının avantaj ve dezavantajları hakkında bilgi sahibi olurlar Kullanılagelen gıda işleme metotlarının gıda güvenliği ve kalitesini nasıl etkilediği yönünde bilgi sahibi olurlar
4 Gıdaları nasıl muhafaza etmeleri konusunda bilgi sahibi olurlar
5İnsan-doğa ilişkilerini sürdürülebilirlik ekseninde yorumlar.