1 | Temel kavramlar | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
2 | Bozulmaya etki eden faktörler | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
3 | Gıda muhafazasında temel ilkeler | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
4 | Isıl işlemlerle Gıda muhafaza | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
5 | Gıdaların kimyasal koruyucuyla muhafazası | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
6 | Gıdaları dondurarak soğutarak muhafaza | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
7 | Gıdaları ışınlayarak muhafaza | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
8 | Atımlı elektrikli alan ve ohmik ısıtma | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
9 | Hidrostatik yüksek basınç teknolojisi Mikrodalga, IR ve UV uygulamaları | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
10 | Gıda muhafazasında kullanılan diğer yöntemler | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
11 | Hayvansal ürünlerde muhafaza yöntemleri | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
12 | Bitkisel ürünlerde ve diğer gıdalarda muhafaza yöntemleri | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
13 | Paketleme ve depolama | Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık |
14 | İnsanlığın geleceği ve sürdürülebilirlik | |