NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / AŞÇILIK / ASC2004 - ALTERNATİF MUTFAKLAR

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1İnsanlığın geleceği ve sürdürülebilirlik 
2Yöresel MutfaklarEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
3Moleküler MutfakEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
4Füzyon MutfakEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
5Fonksiyonel GıdalarEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
6Organik Tarım ve Dikey TarımEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
7NörogastronomiEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
8Yeşil RestoranlarEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
9Tematik RestoranlarEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
10Yenilebilir Çiçekler ve BöceklerEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
11Sokak YemekleriEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
12Slow Food ve Fast FoodEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
13Raw Food, Vegan ve Vejeteryan MutfakEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
14Coğrafi İşaretleme ve FestivallerEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017