| 1 | İnsanlığın geleceği ve sürdürülebilirlik | |
| 2 | Yöresel Mutfaklar | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 3 | Moleküler Mutfak | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 4 | Füzyon Mutfak | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 5 | Fonksiyonel Gıdalar | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 6 | Organik Tarım ve Dikey Tarım | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 7 | Nörogastronomi | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 8 | Yeşil Restoranlar | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 9 | Tematik Restoranlar | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 10 | Yenilebilir Çiçekler ve Böcekler | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 11 | Sokak Yemekleri | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 12 | Slow Food ve Fast Food | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 13 | Raw Food, Vegan ve Vejeteryan Mutfak | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |
| 14 | Coğrafi İşaretleme ve Festivaller | Ed. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017 |