ASC2008 / ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ

Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler

Kazandırılacak Bilgi Ve BecerilerSeviyesi
11. Gastronomi bilimi, yiyecek ve İçecek üretimi, gıda kimyası ve hijyeni, mutfak sanatları ve yiyecek – içecek işletmeleri yönetimi konularında yeterli teorik ve pratik bilgiye sahip olmak ve bu bilgileri yerinde kullanabilmek3
22. Mutfak Sanatları alanında gerek duyulan sanatsal bilgi ve becerileri profesyonel bir şekilde uygulayabilmek.3
32. Mutfak Sanatları alanında gerek duyulan sanatsal bilgi ve becerileri profesyonel bir şekilde uygulayabilmek.3
44. Yiyecek-içecek üretimi ve sunumunu ilgilendiren konulardaki görsel, dokusal ve besinsel öğelere ait olan bilgileri yorumlayabilmek, değerlendirebilmek ve bu konularda sağlıklı karar verebilmek.3