| Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler | Seviyesi |
1 | 1. Gastronomi bilimi, yiyecek ve İçecek üretimi, gıda kimyası ve hijyeni, mutfak sanatları ve yiyecek – içecek işletmeleri yönetimi konularında yeterli teorik ve pratik bilgiye sahip olmak ve bu bilgileri yerinde kullanabilmek | 3 |
2 | 2. Mutfak Sanatları alanında gerek duyulan sanatsal bilgi ve becerileri profesyonel bir şekilde uygulayabilmek. | 3 |
3 | 2. Mutfak Sanatları alanında gerek duyulan sanatsal bilgi ve becerileri profesyonel bir şekilde uygulayabilmek. | 3 |
4 | 4. Yiyecek-içecek üretimi ve sunumunu ilgilendiren konulardaki görsel, dokusal ve besinsel öğelere ait olan bilgileri yorumlayabilmek, değerlendirebilmek ve bu konularda sağlıklı karar verebilmek. | 3 |