ASC2010 / ZİYAFET MUTFAĞI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
11. Ziyafet yemeklerini hazırlamaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
22. Ziyafet yemeklerini hazırlamaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
33. Ziyafet yemeklerini sunuma hazır hale getirmeMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
44. Ziyafet yemeklerini sunuma hazır hale getirmeMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
55. Catering organizasyonu planlayarak örnek sunum hazırlamaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
66. Catering organizasyonu planlayarak örnek sunum hazırlamaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
77. Uygun araç ve gereçleri hazırlayıp yemekleri sunuma hazırlamaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
88. Uygun araç ve gereçleri hazırlayıp yemekleri sunuma hazırlamaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
99. Catering faaliyeti sonrası geri bildirim almaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
1010. Catering faaliyeti sonrası geri bildirim almaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
1111. Açık büfe için kahvaltı büfesi hazırlamaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
1212. Açık büfe için kahvaltı büfesi hazırlamaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
1313. Açık büfe için yemek ve kokteyl hazırlamaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)
1414. Sürdürülebilir menüler hazırlamaMelih İçigen (Uygulamalı Ziyafet Mutfağı)