ASC2010 / ZİYAFET MUTFAĞI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Ziyafet yemeklerini hazırlama 
22. Ziyafet yemeklerini hazırlama 
33. Ziyafet yemeklerini sunuma hazır hale getirme 
44. Ziyafet yemeklerini sunuma hazır hale getirme 
55. Catering organizasyonu planlayarak örnek sunum hazırlama 
66. Catering organizasyonu planlayarak örnek sunum hazırlama 
77. Uygun araç ve gereçleri hazırlayıp yemekleri sunuma hazırlama 
88. Uygun araç ve gereçleri hazırlayıp yemekleri sunuma hazırlama 
99. Catering faaliyeti sonrası geri bildirim alma 
1010. Catering faaliyeti sonrası geri bildirim alma 
1111. Açık büfe için kahvaltı büfesi hazırlama 
1212. Açık büfe için kahvaltı büfesi hazırlama 
1313. Açık büfe için yemek ve kokteyl hazırlama 
1414. Sürdürülebilir menüler hazırlama