ASC2016 / KURUM BESLENMESİ VE MUTFAK YÖNETİMİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1             
2             
3             
4             
5             
6             
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

ASC2016 / KURUM BESLENMESİ VE MUTFAK YÖNETİMİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Toplu beslenmenin önemini, toplu beslenme yapılan kuruluşların özelliklerini ve yeni üretim sistemlerini kavrar.
2Yeni yönetim yaklaşımlarını öğrenir ve kurumda stratejik yönetim yaklaşımını uygulayarak kurumun misyon, vizyon, stratejik amaç ve hedeflerini belirler
3Toplu beslenme yöneticisi olarak kuruluşa uygun araç-gereç seçimini yapar.
4Mutfak-yemekhane planlayabilme becerisine sahip olur.
5Yiyeceklerin uygun satın alma ve depolama ilkelerini bilir.
6Kurum Beslenmesine ilişkin kavramları bilir. Kurum beslenmesinin sürdürülebilirliği hakkında bilgi sahibi olur.