1 | Temel mutfak bilgisi | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
2 | Mutfağın tarihsel gelişimi | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
3 | Mutfak organizasyon şeması | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
4 | Mutfak yönetimi ve organizasyonu | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
5 | Temel mutfak üretim bilgisi | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
6 | Temel mutfak kontrol bilgisi | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
7 | Mutfakta hijyen, sanitasyon ve HACCP (Tehlike Aalizi ve Kitik Kontrol Noktaları) | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
8 | Ara Sınav | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
9 | Dünya mutfakları | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
10 | Mutfakta üretim süreci | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
11 | Gastronomi ve sürdürülebilirlik | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
12 | Üretim planlaması | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
13 | Mönü planlaması | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
14 | Yiyecek üretim maliyetleri | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |
15 | Final Sınavı | Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA |