ASC2028 / YEMEK SÜSLEME SANATI

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2               
3               
4               
5               
6               
755555          
8               
9               
10               
11               
1255555          
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

ASC2028 / YEMEK SÜSLEME SANATI
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
11 Yiyecek içecek yönetimiyle ilgili temel bilgileri açıklayabilir
22 Satın alma aşamasından sunum aşamasına kadar yiyecek içecek üretimi ile ilgili tüm süreçleri açıklayabilir ve bu süreçlerde ortaya çıkabilecek sorunları çözebilir
33 Bir yiyecek-içecek işletmesi veya departmanı mutfağında yiyecek hazırlama ve pişirme uygulaması yapabilir
4 Sürdürülebilirlik üzerine sorumluluk çalışmaları