ASC2028 / YEMEK SÜSLEME SANATI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Yemek Süsleme Sanatına GirişDers Notları
2Tabak Prezantasyonu ve Eskiz ÇizimlerDers Notları
3Yemek Süslemede Kullanılan Yardımcı Garnitürler (Konfi Sebzeler, Yenilebilir Çiçekler, Küller)Ders Notları
4Yemek Süslemede Kullanılan Yardımcı Garnitürler (Tuiller, Tozlar, Chutney Çeşitleri)Ders Notları
5Yemek Süslemede Kullanılan Yardımcı Garnitürler (Soslar, Püreler, Köpükler)Ders Notları
6Yemek Süslemede Kullanılan Yardımcı Garnitürler (Sponge, Sorbe, Dondurma)Ders Notları
7Yeni Yemek Reçeteleri Ders Notları
8Gastronomide ve Yemek Süsleme Sanatında SürdürülebilirlikDers Notları
9Şeker Süsleme SanatıDers Notları
10Çikolata Süsleme SanatıDers Notları
11Dünya Mutfağı Klasikleri SunumDers Notları
12Füzyon Mutfak ve Modern Türk Mutfağı SunumDers Notları
13Teknik Sunum HazırlamaDers Notları
14İmza Tabağı HazırlamaDers Notları