BES1020 / DÜNYA MUTFAKLARI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Amaçlar, hedefler, ders süreci ve değerlendirme kriterleri hakkında bilgilendirmeUluslararası Gastronomi, Mehmet Sarıışık
2Fransız mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
3İtalyan mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
4Almanya mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
5Hindistan mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
6Çin mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
7Türk mutfağıBeslenme Antropolojisi, Türkan Kutluay Merdol
8Ara sınav 
9İspanya mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
10Meksika mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
11Avustralya ve İngiltere mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
12Japon, Kore ve Rusya mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
13Lübnan ve Portekiz mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
14Amerikan mutfağıhttp://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf
15Genel değerlendirme ve tartışma