1 | Amaçlar, hedefler, ders süreci ve değerlendirme kriterleri hakkında bilgilendirme | Uluslararası Gastronomi, Mehmet Sarıışık |
2 | Fransız mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
3 | İtalyan mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
4 | Almanya mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
5 | Hindistan mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
6 | Çin mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
7 | Türk mutfağı | Beslenme Antropolojisi, Türkan Kutluay Merdol |
8 | Ara sınav | |
9 | İspanya mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
10 | Meksika mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
11 | Avustralya ve İngiltere mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
12 | Japon, Kore ve Rusya mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
13 | Lübnan ve Portekiz mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
14 | Amerikan mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
15 | Genel değerlendirme ve tartışma | |