| 1 | Amaçlar, hedefler, ders süreci ve değerlendirme kriterleri hakkında bilgilendirme | Uluslararası Gastronomi, Mehmet Sarıışık |
| 2 | Fransız mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 3 | İtalyan mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 4 | Almanya mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 5 | Hindistan mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 6 | Çin mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 7 | Türk mutfağı | Beslenme Antropolojisi, Türkan Kutluay Merdol |
| 8 | İspanya mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 9 | Meksika mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 10 | Avustralya ve İngiltere mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 11 | Japon, Kore ve Rusya mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 12 | Lübnan ve Portekiz mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 13 | Amerikan mutfağı | http://www.gov.pe.ca/photos/original/4hsask_IC_RB.pdf |
| 14 | Genel değerlendirme ve tartışma | |