BES2006 / BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1            
2            
3            
4               
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BES2006 / BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Öğrenciler farklı besin gruplarında bulunan bileşenlerin kimyasal özelliklerini ve fonksiyonlarını ve besin sanayinde kullanılışlarını açıklar.
2Öğrenciler Yumurta, süt ve ürünleri, et ve ürünleri, meyve ve ürünleri ve tahıl ve ürünlerinin kimyasal özelliklerini ve besin hazırlamadaki işlevlerini açıklar.
3Öğrenciler besin kimyası ve analizleri ile ilgili makaleleri tartışır.