1 | Giriş | [1,2,3] |
2 | Besin Kalitesi ve Duyusal Değerlendirme Uygulamaları | [1,,3] |
3 | Süt ve Süt Ürünleri ve Uygulamalar | [1,2] |
4 | Et ve Et Ürünleri ve Uygulamalar | [2,3] |
5 | Yumurta ve Uygulamalar | [1] |
6 | Tahıllar ve Uygulamalar | [1,2] |
7 | Meyve ve Sebzeler ve Uygulamalar | [1,3] |
8 | Arasınav | |
9 | Fonksiyonel Besinler-Makale tartışması | [1,2,3] |
10 | Probiyotikler -Makale tartışması | [1,2,3] |
11 | Fitokimyasallar-Makale tartışması | [1,2,3] |
12 | Kahve, Kakao ve Çay-Makale tartışması | [1,2,3] |
13 | Besin İşleme ve Analiz Yöntemleri-Makale tartışması | [1,2,3] |
14 | Uygulama sınavı | |
| Loading… |
|