1 | Giriş | |
2 | Şeker Üretimi | |
3 | Çikolata ve Çikolata Ürünleri | |
4 | Çikolata ve Ürünleri Formülasyonu Ve Kalite Parametreleri | |
5 | Çikolata Teknolojisi | |
6 | Şeker ve Şekerleme Teknolojisi | |
7 | Şeker ve Şekerleme Teknolojisi | |
8 | Ara sınav | |
9 | Şekerleme Ürünleri Kalite Özellikleri | |
10 | Bazı Şekerleme Tiplerinin (Marşmelov, Nugat, Nişasta ve Pektin Jöleleri, Sert Şekerler, Karameller, Krem Merkezli Şekerlemeler, Tavada Kaplanmış Şekerlemeler) Özellikleri, Bileşenleri ve Yapım Yöntemleri | |
11 | Çay Çeşitleri ve Çayın Kimyasal Bileşimi | |
12 | Çayın İşlenmesi | |
13 | Çayın Kalite Ölçütleri | |
14 | Kahve Üretimi ve Kuru Çekirdek Kahvenin Elde Edilmesi, Çekirdek Kahvenin İşlenmesi | |