| 1 | Toplu Beslenmenin Tanımı, Önemi, Yeni Üretim Sistemleri | |
| 2 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon | |
| 3 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Stratejik Yönetim ve Kalite İyileştirme Stratejileri | |
| 4 | Toplu Beslenme Sistemlerinde İnsan Kaynakları Yönetimi, Toplu Beslenme Çalışanların Organizasyonu, Görev Tanımları | |
| 5 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Fiziki Koşullar, Mutfak ve Yemekhane Donanımı | |
| 6 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç Gereçler, Yeni Teknoloji | |
| 7 | Genel Tekrar | |
| 8 | Menü Yönetim ve Denetimi | |
| 9 | Standart Yemek Tarifeleri | |
| 10 | Satın Alma Teknikleri | |
| 11 | Depolama İlkeleri | |
| 12 | Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Güvenliği | |
| 13 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Oluşan Gıda Atıklarının Azaltılması ve Sürdürülebilirlik | |
| 14 | Genel Tekrar | |