BES3022 / BESİN VE PERSONEL HİJYENİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BES3022 / BESİN VE PERSONEL HİJYENİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Dezenfeksiyon, sanitasyon ve hijyen arasındaki ilişkiyi kurar
2Personel hijyeninin önemini analiz eder
3Hijyenik bir personel olmanın kurallarını uygulamalı olarak değerlendirir
4Besin maddelerinin genel özelliklerini değerlendirir
5Besin maddelerinin bozulmasına neden olan etmenleri analiz eder.
6Besinleri hazırlamada uygulanan hijyen kurallarını tanımlar