1 | Erol, İ., Gıda Hijyeni Ve Mikrobiyolojisi. Pozitif Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, 2007 |
2 | Göktan, D., Tunçel, G., Temel Gıda Hijyeni. Meta Basım Matbaacılık Hizmetleri, İzmir, 2010 |
3 | Göktan, D., Tunçel, G. Gıda İşletmelerinde Hijyen. Meta Basım Matbaacılık Hizmetleri, İzmir, 2014. |
4 | Koçak, N., Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Ve Personel Hijyeni. Detay Yayıncılık, Ankara, 2010 |
5 | Tayar, M., Kılıç, V., Gıda Endüstrisinde Hijyen Ve Sanitasyon. Dora Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti., Bursa, 2014. |
6 | Tayfur, M., Gıda Hijyeni, Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar Ve Zehirlemeler. Kuban Matbaacılık Yayıncılık, Ankara, 2009 |