BES3025 / ÖZEL GRUPLARDA MENÜ PLANLAMA

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Toplu beslenmenin tanımı ve önemi, yeterli ve dengeli beslenmede menü planlamanın önemi, menü çeşitleri  
2Menü planlamada göz önünde bulundurulması gereken etmenler  
3Menü modeli geliştirme aşamaları ve ilkeleri 
4Okul öncesi dönem çocuklara yönelik menü planlama ilkeleri  
5Okul dönemi çocuklara yönelik menü planlama ilkeleri 
6Kreş, anaokulu ve tam gün eğitim veren okul menülerinin değerlendirilmesi ve menü planlama uygulaması 
7ARA SINAV 
8Huzurevlerine yönelik menü planlama ilkeleri 
9İşçilere yönelik menü planlama ilkeleri 
10Huzurevleri ve çeşitli iş kollarında çalışan işçiler için hazırlanan menülerinin değerlendirilmesi ve menü planlama uygulaması 
11Sporculara yönelik menü planlama ilkeleri  
12Vejetaryen ve çeşitli beslenme alışkanlıklarına yönelik menü planlama ilkeleri  
13Sporcular, vejetaryenler için hazırlanan menülerin değerlendirilmesi ve menü planlama uygulaması 
14Diyet menüleri planlama ilkeleri, hastaneler için menü planlama uygulaması 
15GENEL SINAV