1 | Özel bitkilerin sulamasına giriş, önemi | [1] s 1-15, [2] s 1-19 |
2 | Sulama ile kök sisteminin ilişkisi, bitki tarafından toprak suyunun alınmasına etki eden etmenler, farklı yöreler için en uygun yöntemin ampirik olarak belirlenmesi | [3] s 110-138 |
3 | Farklı bitkilere en uygun sulama yöntemleri ve uygulamaları, su eksikliğinin etkileri ve belirtileri, tuza ve suya karşı duyarlılıkları | [4] s 319-480 |
4 | Bitkilerin sulama devreleri ve sulama özellikleri | [1] s 27-63, [2] s 41-69 |
5 | Çayır ve meraların sulanması, | [1] s 245-259, [2] s 69-73, 134-141 |
6 | Küçük taneli bitkilerin sulanması | [1] s 245-259, [2] s 77-80, 101-105, 164-171 |
7 | Lif bitkilerinin sulanması (pamuk ve diğerleri) | [1] s 91-109, [2] s 88-93 |
8 | Sebzelerin sulanması (patlıcan, biber, hıyar, domates, fasulye ve diğerleri) | [1] s 259-335, [2] s 115-125, 157-164 |
9 | Sebzelerin sulanmasına devam edildi | [1] s 259-335, [2] s 115-125, 157-164 |
10 | Sebzelerin sulanmasına devam edildi | [1] s 259-335, [2] s 115-125, 157-164 |
11 | Yaprağını döken meyve ağaçlarının sulanması | [1] s 389-473 |
12 | Yaprağını döken meyve ağaçlarının sulanmasına devam edildi | [1] s 389-473 |
13 | Devamlı yeşil kalan meyve ağaçlarının sulanması (turunçgiller) | [1] s 337-354, 375-388, [1] s 105-109 |
14 | Bağ ve çiçeklerin sulanması | [1]s 355-375, [1] s 93-97 |