DGT6141 / TARIMSAL ÜRÜNLERDE KALİTE ANALİZLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Tarımsal ürünlerde besin madde bileşenleri ve analiz yöntemleri[1] s. 7-24
2Tarımsal ürünlerde toplam protein analizi[1] s. 27-36
3Tarımsal ürünlerde toplam yağ analizi[1] s. 47-63
4Tarımsal ürünlerde nem ve kül analizi[1] s. 65-79
5Tarımsal ürünlerde toplam uçucu bazik azot analizi[1] s. 81-89
6Tarımsal ürünlerde pH ölçümü[1] s. 92-114
7Tarımsal ürünlerde duyusal analizler[1] s. 118-128
8Tarımsal ürünlerde renk tayini[1] s. 132-149
9Tarımsal ürünlerde mikrobiyolojik analizler[1] s. 151-163
10Tarımsal ürünlerde biyojen amin analizleri[1] s. 169-175
11Tarımsal ürünlerde lipit oksidasyonu analizleri[1] s. 187-198
12Tarımsal ürünlerde antioksidan aktivite analizleri[1] s. 220-236
13Tarımsal ürünlerde fenolik madde tayini[1] s. 239-247
14Tarımsal ürünlerde trimetilamin analizi[1] s. 254-278