1 | Tarımsal ürünlerde besin madde bileşenleri ve analiz yöntemleri | [1] s. 7-24 |
2 | Tarımsal ürünlerde toplam protein analizi | [1] s. 27-36 |
3 | Tarımsal ürünlerde toplam yağ analizi | [1] s. 47-63 |
4 | Tarımsal ürünlerde nem ve kül analizi | [1] s. 65-79 |
5 | Tarımsal ürünlerde toplam uçucu bazik azot analizi | [1] s. 81-89 |
6 | Tarımsal ürünlerde pH ölçümü | [1] s. 92-114 |
7 | Tarımsal ürünlerde duyusal analizler | [1] s. 118-128 |
8 | Tarımsal ürünlerde renk tayini | [1] s. 132-149 |
9 | Tarımsal ürünlerde mikrobiyolojik analizler | [1] s. 151-163 |
10 | Tarımsal ürünlerde biyojen amin analizleri | [1] s. 169-175 |
11 | Tarımsal ürünlerde lipit oksidasyonu analizleri | [1] s. 187-198 |
12 | Tarımsal ürünlerde antioksidan aktivite analizleri | [1] s. 220-236 |
13 | Tarımsal ürünlerde fenolik madde tayini | [1] s. 239-247 |
14 | Tarımsal ürünlerde trimetilamin analizi | [1] s. 254-278 |