1 | Baysal, A. 2011. Beslenme. Hatiboğlu yayınları, ANKARA, 560 s. |
2 | Sizer, F.S., Piche, L.A., Whitney, E.N., 2012. Nutrition: Concepts and Controversies, Nelson Education Ltd, Wadsworth, 601 p. |
3 | Işıksoluğu, M., 1997. Beslenme. Milli Eğitim Basımevi, İstanbul, 421 s. |
4 | Alais, C., Linden, G., 1991. Food Biochemistry. Ellis Horwood, New York, 222 p |
5 | Saldamlı, İ., 1998. Gıda Kimyası. Hacettepe Üniversitesi yayınları, Ankara, 527 s. |
6 | Davidek, J., Velisek, J., Pokorny, J., 1990. Chemical changes during food processing. Elsevier, New York, 447 p. |
7 | Akşit, M.A.., 1991.Beslenmeye Giriş. Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Yayınları No: 220, 231 s. |