GDM2010 / BESLENME
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1Baysal, A. 2011. Beslenme. Hatiboğlu yayınları, ANKARA, 560 s.
2Sizer, F.S., Piche, L.A., Whitney, E.N., 2012. Nutrition: Concepts and Controversies, Nelson Education Ltd, Wadsworth, 601 p.
3Işıksoluğu, M., 1997. Beslenme. Milli Eğitim Basımevi, İstanbul, 421 s.
4Alais, C., Linden, G., 1991. Food Biochemistry. Ellis Horwood, New York, 222 p
5Saldamlı, İ., 1998. Gıda Kimyası. Hacettepe Üniversitesi yayınları, Ankara, 527 s.
6Davidek, J., Velisek, J., Pokorny, J., 1990. Chemical changes during food processing. Elsevier, New York, 447 p.
7Akşit, M.A.., 1991.Beslenmeye Giriş. Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Yayınları No: 220, 231 s.