GDM3008 / GIDA GÜVENLİĞİ VE SANİTASYON

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1       
2       
3       
4       
5       
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM3008 / GIDA GÜVENLİĞİ VE SANİTASYON
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda güvenliği sistemlerinin öğrenilmesi
2Gıda işletmelerinde karşılaşılan kirlerin özellikleri ile uzaklaştırma yöntemlerinin anlaşılması
3Personel, su, hava ve bina sanitasyonun güvenli gıda üretiminde öneminin anlaşılması
4Gıda işletmelerinde kullanımın deterjan ve dezenfektanların öğrenilmesi
5Gıda işletmelerinden açığa çıkan sıvı atıkların ekolojik dengeye etkisi ile arıtılmasının öneminin anlaşılması