GDM3008 / GIDA GÜVENLİĞİ VE SANİTASYON

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
255555          
355555          
433333          
5               
6               
7               
8               
9               
1055555          
11               
1244444          
1344444          
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM3008 / GIDA GÜVENLİĞİ VE SANİTASYON
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda güvenliği sistemlerini açıklayabilir
2Gıda işletmelerinde karşılaşılan kirlerin özellikleri ile uzaklaştırma yöntemlerini söyleyebilir
3Personel, su, hava ve bina sanitasyonun güvenli gıda üretiminde önemini açıklyabilir
4Gıda işletmelerinde kullanımın deterjan ve dezenfektanların önemini kavrayabilir
5Gıda işletmelerinden açığa çıkan sıvı atıkların ekolojik dengeye etkisi ile arıtılmasının önemini kavrayabilir