1 | Enzimolojiye giriş | 11 |
2 | Enzimlerin önemi, kimyasal yapısı ve fonksiyonları | 11 |
3 | Enzimlerin sınıflandırılması ve önemli enzim grupları | 11 |
4 | Enzimlerin kinetikleri | 11 |
5 | Enzimlerin kinetikleri | 11 |
6 | Aktivasyon ve inhibisyon | 11 |
7 | Enzimlerin kaynakları ve üretilmeleri | 11 |
8 | Enzim ekstraksiyon ve saflaştırma teknikleri | 11 |
9 | Enzim aktivitesinin belirlenmesi | 11 |
10 | Enzim immobilizasyonu | 11 |
11 | Gıda sanayi ve diğer endüstri dallarında kullanılan enzimlerin özellikleri | 11 |
12 | Gıda sanayi ve diğer endüstri dallarında kullanılan enzimlerin özellikleri | 11 |
13 | Gıda uygulamaları | 11 |
14 | Gıda uygulamaları | 11 |