1 | Kalite kontrolün temel kavramları | [1]. [2].[3] |
2 | Gıda kalitesi ve gıda kalite kontrolüne ait temel tanımlar | [1]. [2].[3] |
3 | Gıdalarda kalite kontrol uygulamaları: HACCP, GMP, GHP, ISO 9000, ISO 22000 | [1]. [2].[3] |
4 | Kalite güvence organizasyonu ve görevleri | [1]. [2]. [3] |
5 | Kalite kontrol uygulanmasında genel ilkeler | [1]. [2].[3] |
6 | Gıdalarda kalite unsurları ve kalite özelliklerinin sınıflandırılması | [1]. [2] |
7 | Gıdalarda kalite kontrol amacı ile yapılan fiziksel, kimyasal ve biyokimyasal analizler-1 | [1]. [2].[3] |
8 | Gıdalarda kalite kontrol amacı ile yapılan fiziksel, kimyasal ve biyokimyasal analizler-2 | [1]. [2].[3] |
9 | Gıdalarda kalite kontrol amacı ile yapılan fiziksel, kimyasal ve biyokimyasal analizler-3 | [1]. [2].[3] |
10 | Gıdaların duyusal özellikleri ve duyusal analiz yöntemleri | [1]. [2].[3] |
11 | Gıda kalitesi ile ilgili ulusal ve uluslararası standartlar | [1]. [2] |
12 | Gıdalarda kalite değişimi, kontrol ölçütleri ve raf ömrü | [1]. [2] |
13 | Gıdalarda kusur tipleri ve belirlenmesi | [1]. [2].[3] |
14 | Gıdalarda kusur tipleri ve belirlenmesi | [1]. [2].[3] |