1 | Tahılların sınıflandırılması ve tanımlamalar, Tahıl danesinin yapısı | 1,3,11 |
2 | Tahılların depolanması | 1,3,11 |
3 | Buğday öğütme teknolojisi | 1,3,11 |
4 | Diğer tahıllar | 1,3,11 |
5 | Tahılların kimyasal bileşimi; Nişasta | 1,3,11 |
6 | Tahılların kimyasal bileşimi; Proteinler; Diğer bileşenler | 1,3,11 |
7 | Bulgur üretim teknolojisi | 1,2,3,11 |
8 | Hamur reolojisi | 1,3,11 |
9 | Ekmek üretim teknolojisi I | 1,2,3,11 |
10 | Ekmek üretim teknolojisi II | 1,2,3,11 |
11 | Makarna üretim teknolojisi | 1,2,3,11 |
12 | Yumuşak buğday ürünleri (bisküvi, kek ve kraker) üretim teknolojisi | 1,2,3,11 |
13 | Kahvaltılık tahıllar üretim teknolojisi | 1,2,3,11 |
14 | Tahıl ve ürünlerinde kalite kontrol | 1,3,4,11 |
| Loading… |
|