1 | Fermantasyonun tanımı, mikroorganizmaları ve çeşitleri 1 | [1]. [2].[3] |
2 | Fermantasyonun tanımı, mikroorganizmaları ve çeşitleri 2 | [1]. [2].[3] |
3 | Fermente ürünler | [2].[4].[5] |
4 | Malt üretim teknolojisi | [2].[4].[6] |
5 | Bira üretim teknolojisi 1 | [2].[4].[6] |
6 | Bira üretim teknolojisi 2 | [2].[4].[6] |
7 | Şarap üretim teknolojisi1 | [4] |
8 | Şarap üretim teknolojisi 2 | [4] |
9 | Sirke üretim teknikleri | [1].[2].[4].[11] |
10 | Turşu ve sofralık zeytin üretim teknikleri, hata ve hastalıkları I | [1].[2].[4].[11] |
11 | Turşu ve sofralık zeytin üretim teknikleri, hata ve hastalıkları II | [1].[2].[4].[11] |
12 | Şalgam üretimi | [2].[4].[11] |
13 | Boza üretimi | [2].[4].[11] |
14 | Tarhana üretimi | [3].[4]. |