GDM4008 / FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Fermantasyonun tanımı, mikroorganizmaları ve çeşitleri 1[1]. [2].[3]
2Fermantasyonun tanımı, mikroorganizmaları ve çeşitleri 2 [1]. [2].[3]
3Fermente ürünler[2].[4].[5]
4Malt üretim teknolojisi [2].[4].[6]
5Bira üretim teknolojisi 1 [2].[4].[6]
6Bira üretim teknolojisi 2[2].[4].[6]
7Şarap üretim teknolojisi1[4]
8Şarap üretim teknolojisi 2[4]
9Sirke üretim teknikleri[1].[2].[4].[11]
10Turşu ve sofralık zeytin üretim teknikleri, hata ve hastalıkları I[1].[2].[4].[11]
11Turşu ve sofralık zeytin üretim teknikleri, hata ve hastalıkları II[1].[2].[4].[11]
12Şalgam üretimi[2].[4].[11]
13Boza üretimi[2].[4].[11]
14Tarhana üretimi [3].[4].