GDM4008 / FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
1Çetin, E.T., 1993. Industrial Microbiology, İstanbul University, Medical School Foundation, 418 s.
2Turker, I., 1973. Fermantasyon Teknolojisi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, yayın no:553, 224 s.
3Erkmen, O., 2010. Gıda Mikrobiyolojisi. Eflatun Basım Dağıtım Yayıncılık tic. Ltd. şti. Ankara, 552 s.
4Aran, N., 2010. Gıda Biyoteknolojisi. Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 493 s.
5Fidan, I., Anlı, E., 2002. Yüksek Alkollü İçkiler. Kavaklıdere Eğitim Yayınları, No:6, 258 s.
6Türker, İ., Canbaş, A., 1995. Malt ve Bira Teknolojisi. Ç.Ü. Ziraat Fakültesi, Genel Yayın No: 4, Ders Kitapları Yayın No:2, Adana, 252 s


 
DERS NOTLARI 
1Canbaş, A., 2000. Asit Fermantasyonları, Sirke, Turşu, sofralık Zeytin ve Boza Teknikleri 178 s.