1 | Çetin, E.T., 1993. Industrial Microbiology, İstanbul University, Medical School Foundation, 418 s. |
2 | Turker, I., 1973. Fermantasyon Teknolojisi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, yayın no:553, 224 s. |
3 | Erkmen, O., 2010. Gıda Mikrobiyolojisi. Eflatun Basım Dağıtım Yayıncılık tic. Ltd. şti. Ankara, 552 s. |
4 | Aran, N., 2010. Gıda Biyoteknolojisi. Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 493 s. |
5 | Fidan, I., Anlı, E., 2002. Yüksek Alkollü İçkiler. Kavaklıdere Eğitim Yayınları, No:6, 258 s. |
6 | Türker, İ., Canbaş, A., 1995. Malt ve Bira Teknolojisi. Ç.Ü. Ziraat Fakültesi, Genel Yayın No: 4, Ders Kitapları Yayın No:2, Adana, 252 s |