GDM4010 / ÖZEL GIDALAR

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
12111           
21111           
3               
4               
5               
61111           
7               
81111           
9               
103333           
111222           
123333           
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM4010 / ÖZEL GIDALAR
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Şeker teknolojisinin Gıda Mühendisliği alanındaki önemini bilir
2Şeker pancarı ve işlenmesi, kakao tozu ve yağı, çikolata tipleri ve özellikleri hakkında bilgi verir
3Bazı şekerleme tipleri, yapımı ve özellikleri hakkında bilgi verir
4Gofret, fondan, tahin ve tahin helvası üretimi hakkında bilgi verir