GDM4010 / ÖZEL GIDALAR

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1            
2          
3       
4       
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM4010 / ÖZEL GIDALAR
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Şeker teknolojisinin Gıda Mühendisliği alanındaki önemini bilir
2Şeker pancarı ve işlenmesi, kakao tozu ve yağı, çikolata tipleri ve özellikleri hakkında bilgi verir
3Bazı şekerleme tipleri, yapımı ve özellikleri hakkında bilgi verir
4Gofret, fondan, tahin ve tahin helvası üretimi hakkında bilgi verir