1 | Temel biyomoleküllerin yapı ve özellikleri | 1,2,3 |
2 | Metabolik bileşiklerin oluşumu ve parçalanması | 1,2,3 |
3 | Glikoliz | 1,2,3 |
4 | Glikoliz | 1,2,3 |
5 | Sitrik asit döngüsü | 1,2,3 |
6 | Pentoz fosfat yolu | 1,2,3 |
7 | Oksidatif fosforilasyon | 1,2,3 |
8 | Yağ asitlerinin enerji kaynağı olarak kullanılması | 1,2,3 |
9 | Protein metabolizması | 1,2,3 |
10 | Gıdalarda işleme ve depolama sırasında meydana gelen biyokimyasal değişiklikler | 3 |
11 | Gıdalarda işleme ve depolama sırasında meydana gelen biyokimyasal değişiklikler | 3 |
12 | Gıdalarda işleme ve depolama sırasında meydana gelen biyokimyasal değişiklikler | 3 |
13 | Gıdalarda işleme ve depolama sırasında meydana gelen biyokimyasal değişiklikler | 3 |
14 | Gıdalarda işleme ve depolama sırasında meydana gelen biyokimyasal değişiklikler | 3 |
| Loading… |
|