1 | Gıda güvenliğinin önemi, Türkiye´de ve dünyada gıda güvenliği | [1]sf. 1-5 |
2 | Gıda güvenliği ve kalite ile ilişkili temel kavramlar | [1]sf. 6-12 |
3 | Gıda güvenliği ile ilgili yasalar, gıda kanunu, gıda güvencesi ve gıda güvenliğinde sürdürülebilirlik | [1]sf. 13-21 |
4 | Gıdalardaki mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal tehlikeler | [1]sf. 22-29 |
5 | Gıda kalite güvence sistemleri, ISO 9000 ve diğer ISO serisi standartlar | [1]sf. 30-37 |
6 | HACCP, temel kavramlar, hazırlık aşaması, ön gereksinim programları | [1]sf. 38-46 |
7 | Doğru Tarım Teknikleri (GAP), Doğru Üretim Teknikleri GMP | [1]sf. 47-53 |
8 | Doğru Hijyen Uygulamaları (GHP) | [1]sf. 54-60 |
9 | HACCP sistemi ve gıda endüstrisindeki gelişimi | [1]sf. 61-66 |
10 | ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemi standardı | [1]sf. 67-74 |
11 | ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemi standardı | [1]sf. 75-81 |
12 | Gıda işletmelerinde uygulamalar-1 | [1]sf. 82-88 |
13 | Gıda işletmelerinde uygulamalar-2 | [1]sf. 89-95 |
14 | Uluslararası gıda güvenliği ile ilgili yasalar | [1]sf. 96-104 |