1 | Gıda güvenliğinin önemi, Türkiye´de ve dünyada gıda güvenliği | 1,2, 3,11 |
2 | Gıda güvenliği ve kalite ile ilişkili temel kavramlar | 1,2, 3,11 |
3 | Gıda güvenliği ile ilgili yasalar, gıda kanunu, gıda güvencesi ve gıda güvenliğinde sürdürülebilirlik | 1,2, 3,11 |
4 | Gıdalardaki mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal tehlikeler | 1,2,3,11 |
5 | Gıda kalite güvence sistemleri, ISO 9000 ve diğer ISO serisi standartlar | 1,2,3,11 |
6 | HACCP, temel kavramlar, hazırlık aşaması, ön gereksinim programları | 1,2,3,11 |
7 | Doğru Tarım Teknikleri (GAP), Doğru Üretim Teknikleri GMP | 1,2,3,11 |
8 | Doğru Hijyen Uygulamaları (GHP) | 1,2,3,11 |
9 | HACCP sistemi ve gıda endüstrisindeki gelişimi | 1,2,3,11 |
10 | ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemi standardı | 1,2,3,11 |
11 | ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemi standardı | 1,2,3,11 |
12 | Gıda işletmelerinde uygulamalar-1 | 1,2,3,11 |
13 | Gıda işletmelerinde uygulamalar-2 | 1,2,3,11 |
14 | Uluslararası gıda güvenliği ile ilgili yasalar | 1,2,3,11 |
| Loading… |
|