GDM6105 / FONKSİYONEL GIDALAR

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1             
2              
3              
4           
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM6105 / FONKSİYONEL GIDALAR
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Fonksiyonel gıda tanımı, sınıflandırılması ve yasal düzenlemeleri bilir.
2Fonksiyonel bileşikleri ve özelliklerini bilir.
3Fonksiyonel gıdaların önemini ve sağlık üzerine etkisini kavrar.
4Fonksiyonel gıda gruplarının üretim ve kullanım amaçlarını kavrar.