GDM6115 / FERMENTE BİTKİSEL ÜRÜNLER

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Giriş, Fermente bitkisel ürünler hakkında genel bilgi[1]. [2].[3]
2Sürdürülebilir zeytin temini ve bunların sofralık yeşil zeytin üretiminde kullanımı[1]. [2].[3]
3Sofralık siyah zeytin üretimi[1]. [2]
4Turşu üretimi[1]. [3]
5Şalgam suyu üretim yöntemleri[1]. [3]
6Şalgam suyunun genel özellikleri ve laktik asit fermantasyonu[1]. [3]
7Sirke, etil alkol fermantasyonu ve asetik asit fermantasyonu I[1]. [3]. [11]
8Sirke, etil alkol fermantasyonu ve asetik asit fermantasyonu II[1]. [3]. [11]
9Sirke üretim yöntemleri[1]. [11]
10Tarhana üretim yöntemleri ve genel özellikler[1]
11Boza üretimi [1]. [3]
12Soya üretimi[1]. [3]
13Çay ve kahve üretimi[1]. [3]
14Diğerleri[1]. [2].[3]