GDM6116 / GIDALARDA KURUTMA TEKNİKLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1            
2            
3            
4         
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM6116 / GIDALARDA KURUTMA TEKNİKLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıdalarda suyun önemini kavramak
2Gıdalarda suyun etkinliğinin önemini kavramak
3Gıdalarda kurutmanın önemini öğrenmek
4Gıdalarda kurutma yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmak ve gıda endüstrisinde kurutma sayesinde sürdürülebilir üretim yapabilmek