1 | Tahıl teknolojisinde yeni işleme ve analiz yöntemlerine genel bakış | [1] s 01-03, [2] s 288-299 |
2 | Tahıl teknolojisinde yeni işleme ve analiz yöntemlerine genel bakış | [1] s 03-10, [2] s 348-349 |
3 | Tahıl çeşitleri ve tahıl fraksiyonlarının özellikleri | [1] s 11-15 |
4 | Tahıl işleme (kalite takdiri, tavlama, ıslatma, öğütme, ürüne işleme, pişirme) sürecinde kullanılan yeni teknikler | [1] s 16-21 |
5 | Raf ömrü süresince tahıl ve ürünlerinde meydana gelen değişmeler ile takip/tespit analizleri | [3] s 96-108 |
6 | Biyoaktivite analizleri | [2] s 348-349 |
7 | Tekstür ve reoloji analizleri | [2] s 348-349, [3] s 81-87 |
8 | Tahıl teknolojisinde PCR analizleri | [1] s 71-80, [2] s 105-110 |
9 | Renk analizleri | [1] s 22-30 |
10 | Kalıntı ve katkı analizleri | [1] s 32-40 |
11 | Saflık-orjinalite analizleri | [1] s 41-50, [2] s 348-349 |
12 | Termal analizler | [3] s 89-96 |
13 | Aromatik yapı ve lezzet tespiti | [3] s 140-150 |
14 | Duyusal analiz teknikleri | [1] s 51-70, [3] s 219-220 |