GDM6129 / TOZ GIDALAR TEKNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Toz gıdanın tanımı, çeşitleri, önemi[1] s. 1-24
2Toz gıdalarda partikül, yığın ve yapısal özellikler[2] s. 1-18
3Toz gıdalarda adhezyon[2] s. 53-68
4Toz gıda üretim teknolojileri-1[1] s. 29-51
5Toz gıda üretim teknolojileri-2[1] s. 57-78
6Toz gıdalarda granülasyon[1] s. 150-166
7Toz gıdalarda rehidrasyon[2] s. 91-108
8Toz gıdalarda akış ve analiz[2] s. 230-255
9Toz gıdalarda aglomerasyon[2] s. 213-250
10Toz gıda çeşitleri ve kullanım alanları-1[2] s. 63-73
11Toz gıda çeşitleri ve kullanım alanları-2[2] s. 63-73
12Toz gıdalarda karışım oluşturma[2] s. 86-92
13Toz gıda ambalajlama[2] s. 435-589
14Toz gıdalarda raf ömrü ve depolama, sürdürülebilir uygulamalar[1] s. 409-430