1 | Toz gıdanın tanımı, çeşitleri, önemi | [1] s. 1-24 |
2 | Toz gıdalarda partikül, yığın ve yapısal özellikler | [2] s. 1-18 |
3 | Toz gıdalarda adhezyon | [2] s. 53-68 |
4 | Toz gıda üretim teknolojileri-1 | [1] s. 29-51 |
5 | Toz gıda üretim teknolojileri-2 | [1] s. 57-78 |
6 | Toz gıdalarda granülasyon | [1] s. 150-166 |
7 | Toz gıdalarda rehidrasyon | [2] s. 91-108 |
8 | Toz gıdalarda akış ve analiz | [2] s. 230-255 |
9 | Toz gıdalarda aglomerasyon | [2] s. 213-250 |
10 | Toz gıda çeşitleri ve kullanım alanları-1 | [2] s. 63-73 |
11 | Toz gıda çeşitleri ve kullanım alanları-2 | [2] s. 63-73 |
12 | Toz gıdalarda karışım oluşturma | [2] s. 86-92 |
13 | Toz gıda ambalajlama | [2] s. 435-589 |
14 | Toz gıdalarda raf ömrü ve depolama, sürdürülebilir uygulamalar | [1] s. 409-430 |