GDM6132 / Gıdalarda Mikrobiyolojik Bozulmalar

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Giriş, gıdalarda önemli mikroorganizmalar 1[1]. [2].[3]
2Gıdalarda önemli mikroorganizmalar 2[1]. [2].[3]
3Gıdalarda bulunan mikroorganizmaların kaynakları[1]. [2]
4Gıdalarda mikroorganizmaların gelişimini etkileyen faktörler[1]. [2]. [3]. [4]
5Gıda bileşenlerinin mikrobiyal metabolizması[4]
6Yumurta ve yumurta ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar[1]. [2]
7Sut ve Urunlerinde mikrobiyal bozulmalar[1]. [2]. [5]
8Hububat ve Urunlerinde mikrobiyolojik bozulmalar[1]. [2]. [5]
9Meyve-sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar[1]. [2]
10Et ve Et Urunlerinde mikrobiyolojik bozulmalar-[1]. [5]
11Konserve gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar[1]. [2]
12Bazı fermente gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar[1]. [2].[3]
13Diğer gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar 1[1]. [2].[3]
14Diğer gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar 2[1]. [2]. [3]