GDM6132 / Gıdalarda Mikrobiyolojik Bozulmalar
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1Ünlütürk, A., Turantaş, F., 1998. Gıda Mikrobiyolojisi.Mengi Tan Basımevi, İzmir, 605 s.
2Heredia, N., Wesley, I., Garcia, S., 2009. Microbiologically Safe Foods. John Wıley & Sons, Inc., Publication, New Jersey, 667 p.
3Erkmen, O., 2010. Gıda Mikrobiyolojisi. Eflatun Basım Dağıtım Yayıncılık tic. Ltd. şti. Ankara, 552 s.
4Çakmakçı, M.L., Karahan, A.G., Çakır, İ., 2008. Mikrobiyoloji. GTD yayınları, Ankara
5Blackburn, Clive de W. Food spoilage microorganisms. Woodhead Publishing Limited, Cambridge, England.pp. 736