GDM6134 / GIDA ENDÜSTRİSİNDE LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15555           
23333           
33433           
43333           
52311           
63333           
71111           
81111           
91331           
101321           
111232           
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM6134 / GIDA ENDÜSTRİSİNDE LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Laktik asit bakterilerinin tanımı, morfolojik, fizyolojik ve biyokimyasal özelliklerini kavramak
2Laktik asit bakterilerinin gıda endüstride kullanımı ve fonksiyonları hakkında bilgi sahibi olmak
3Sağlık ve hastalıkta laktik asit bakterilerinin önemini kavramak
4 Laktik asit bakterilerinin metabolizması ve genetiğinin öğrenilmesi