1 | Laktik asit bakterilerinin tanımı, morfolojik, fizyolojik özellikleri | 1, 11 |
2 | Laktik asit bakterilerinin sınıflandırılması ve sınıflandırmada kullanılan yöntemler | 1, 11 |
3 | Laktik asit bakterilerinin metabolizması | 1, 11 |
4 | Laktik asit bakterilerinin genetiği | 1, 11 |
5 | Laktik asit bakterilerinin gıdalarda kullanımı ve gıdadaki stabiliteleri | 1, 11 |
6 | Starter, yardımcı starter ve koruyucu kültür olarak laktik asit bakterileri | 1, 11 |
7 | Laktik asit bakterileri tarafından üretilen antimikrobiyal bileşikler | 1, 11 |
8 | Probiyotik laktik asit bakterileri | 1, 11 |
9 | Laktik asit bakterilerin güvenliği veya toksisitesi | 1, 11 |
10 | Genetiği değiştirilmiş laktik asit bakterileri | 1, 11 |
11 | Fermente süt ürünlerinde laktik asit bakterileri | 1, 11 |
12 | Tahıl ürünlerinde laktik asit bakterileri | 1, 11 |
13 | Fermente et ürünlerinde laktik asit bakterileri | 1, 11 |
14 | Fermente sebze ve diğer ürünlerde laktik asit bakterileri | 1, 11 |